SIL-EX
Industrieservice op hoogte

Wereldwijd exclusieve rope access partner van ATD-Pressure Gas System Cardox

Het ATD-persgasproces

Onze klanten moeten de productie te allen tijde in beweging houden. Maar in elk stadium van de productie kunnen ophopingen en verstoppingen leiden tot een beperking of zelfs een stopzetting van de productie. Veranderende omstandigheden van de grondstoffen en het vaak toenemende aandeel van secundaire brandstoffen leiden ook tot frequentere ophoping met als gevolg verstoppingen, wat kan leiden tot dure productieverliezen.


ATD-CARDOX is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens de lopende productie, zodat stilstandstijden en productieverliezen aanzienlijk kunnen worden verminderd of zelfs volledig kunnen worden voorkomen.


Het ATD-CARDOX-systeem biedt dus de mogelijkheid om installaties tijdens de productie online te reinigen. 

Ongeacht de productiefaciliteiten waarin de producten worden gemaakt: bijv.  in: draaitrommelovens, schachtovens, afvalverbrandingsinstallaties, koepelovens en hun hulpapparatuur, zoals transportsystemen, cyclonen, koelsystemen of silosystemen.
Met ons gecomprimeerd gassysteem verzorgen wij de reiniging van uw installaties met behulp van rope access, zodat precies waar de klontering en verstoppingen zich bevinden gereinigd wordt.


Geavanceerde technologie
Het ATD-systeem biedt u de optimale combinatie van effectieve en economische probleemoplossing en garandeert tegelijkertijd hoge industriële veiligheidsnormen. Snel, flexibel en op elk moment klaar voor actie, zelfs in veranderende omstandigheden.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info