SIL-EX
Industrieservice op hoogte

ONS BEDRIJF


Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en industrieel reinigen van silo’s, tanks, containers en industriële verbrandingskamers op grote hoogte voor onder andere de energiesector en de petrochemische industrie.


Gekwalificeerde medewerkers komen met behulp van touwen en professionele klimtechnieken op moeilijk bereikbare plaatsen. Steigers, ladders of werkplatforms zijn vrijwel niet nodig, waardoor er sneller en efficiënter gewerkt kan worden. Dit levert grote tijdwinst op, waardoor uw productieproces (vrijwel) niet verstoord wordt.

Samen met de klant zoekt Sil-ex naar een passende oplossing. Arbeidsveiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken altijd met strikte voorschriften.


TEAM 

Sil-ex is een gespecialiseerd bedrijf in rope access technologie en het werken op grote hoogte. 

Onze medewerkers zijn opgeleid volgens de IRATA-regelgeving en volgens internationale veiligheidscertificering. 


BESCHIKBAARHEID

Door de touw-en klimtechniek zijn wij in staat snel een eerste inspectie uit te voeren en de werkzaamheden te beoordelen.

Aan de hand van inspectie stellen wij een actieplan op..

Rope Access is één van de meest veilige oplossingen voor werken op hoogte. Met behulp van touw- en positioneringstechnieken komen wij veilig bij alle plekken die u met reguliere middelen niet kan bereiken. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info